Idag blir det vattenträning i kylan med Atlas, han ska inte simma utan hämta dummies i vattenbrynet utan att skaka sig, vi får se hur det går. På promenaden imorse så skadade han ögat. Hörde hur han skällde till men såg inget då förrän vi kom hem och det blödde ur ögat. Han har trasat sönder slemhinnan i övre ögonlocket. Han har verkligen otur med sina ögon, är det inte gräs som fastnar så är det pinnar. Hoppas nu inte att det blir något problem utan att det läker som det ska.

Wilmas tass har börjat läka riktigt bra. Jag har rakat runt såret med Fredriks nästrimmer, gick jättebra. Det är så trångt mellan tårna och få ner en rakhyvel där är helt omöjligt men så kom jag på den briljanta idén att ta nästrimmern, fungerade utmärkt.

Bella är snart helt hårlös men hennes mörka fina päls börjar komma och hon ser inte ut som en halmgul hund längre.

Lilly har kommit hem till oss, Atlas mamma, det har varit lite turbulent i flocken med en ny hund men det går sakta till det bättre. Hon är fortfarande stressad över ny miljö och hundar, men hon har bara varit här i 4 dgr också. Vi ska träna henne på lite apportering också. Hon kommer att löpa i juni/juli och skall då få valpar hos oss. Sedan kommer hon att flytta tillbaka till Trendmaker’s kennel och Pamela Svensson som är snäll och lånar ut Lilly till oss. Hanen kommer troligtvis bli Annuals Modern Talking, en fin reslig hane med bra stomme som också ägs av Pamela.