Jag har gjort en egen sida till Lilly men den kommer inte upp på hemsidan. Blir så irriterad. Har mailat one.com och se om de kan hjälpa mig. Vet inte varför det blir så, %&¤=)#¤#(

I lördags körde vi med fågel och skott. Atlas var jätteduktig, Wilma likaså men hon vill helst inte lämna av fågel i handen, gärna släppa den 1 m ifrån mig och vill gärna undersöka noggrant fågeln, något vi får träna på. På söndag är det Lidingö som gäller, då är det WT, ska bli spännande och jag kommer säkert att vara jättenervös. Första gången och jag vet inte riktigt hur det går till, men någon gång ska vara den första 🙂

Idag körde vi dubbelmarking med Atlas och enkel med Wilma. Hon var väldigt intresserad av kanindummin och den var roligast att hämta 🙂

Imorgon blir det närsöksträning med Atlas, det kommer definitivt på provet på söndag, så det måste sitta.

Lilla Lilly har kommit in i flocken nu och det fungerar jättebra. Hon är så glad när hon får springa lös i skogen, hon badar i varje vattenpöl hon kan med förtjusning, även om jag inte är så förtjust 😛